menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Kersenjam

inge1963

Inge1963

Hallo...ik wil vandaag kersenjam maken...maar doe ik dan ook de schillen van de kers erbij koken???
Graag advies...en bedankt alvast.
Gr Inge
woensdag 7 juli 2010 - 12:19
printemps

Printemps

De schillen kook je inderdaad mee,wel de kersen ontpitten,ze verkopen er een apparaatje voor
Ook geleisuiker of extra pectine erbij doen anders gaat die heel slecht dikken

mvg
woensdag 7 juli 2010 - 16:20
cetinel

Cetinel

hoe wou je die kersen eventuee pellen?? ijkt me een monnikenwerkje...as je niet van stukjes of schilen in je confituur houd kun je ook gelei maken.
dan zeef je de stukjes en zo door een kaasdoek eruit .
woensdag 7 juli 2010 - 23:12
inge1963

Inge1963

Hoi Hoi
De kersenjam smaakt heerlijkkkkkkkkkkkkk
Gr Inge
donderdag 8 juli 2010 - 09:55
\n\n

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).