Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ik heb onlangs een hibiscus syriacus hamabo in de tuin gezet omdat ik het een prachtige plant vind.
Nu weet ik dat je van wilde hibiscus de bloemetjes als decoratie en smaakmaker in cava of champagne kan doen. Maar kan dit met de bloemen van een syriacus ook?
Heb dit effe opgezocht, omdat ik ook een struikje heb. En ja, is eetbaar en smaakt blijkbaar zoet! Mijn struikje is nog klein, dus zal deze zomer maar één bloem kunnen proeven vermoed ik!