Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Nog een vraagje.Vorig jaar waren we op Kreta,daar hebben we witte kool salade gegeten met een sausje gemengd.Zou het met yoghurt gemaakt zijn?Wie weet het recept?Groetjes
Op Kreta ben ik nog niet geweest, rauwe witte kool ( en zeker spitskool) eet ik geregeld, met een
yoghurtdressing.
Daarvoor meng je enkele lepels yoghurt ( magere yoghurt kan zeker) onder wat mosterd, peper
en zout. Een goede olie en citroensap ( of een goede azijn ) toevoegen. Daarna moet je alleen nog
je fantasie de vrije loop laten. Je kan bv. toevoegen (niet alles tegelijk, maar volgens je eigen smaak):
Ik ben zeker vergeten dat je knoflook door je mengsel kan roeren (knoflook door de
knoflookpers) . Wat verse geitenkaas eronder mengen is ook smakelijk.