menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Gebakken garnalen

erice

Erice

gebruik van uitjes/ sjalotjes en winterspinazie uit eigen tuin:

--snijd 1 sjalot/uitje in kleine stukjes ( bijna versnipperen) en laat dat met 2 glazen witte wijn inkoken tot een kwart over is.
--doe daar 1 dl room bij en laat verder inkoken tot een dikke saus. Voeg eventueel wat koude boter in kleine stukjes gesneden toe en wat peper en zout.

--kook 200 gram tagliatelle met spinazie in licht gezout kokend water. afgieten en een beetje olijfolie erop.

--Neem 20 tijgergarnalen ( of evenredige hoeveelheid kleinere) en bak deze in pan met wat olijfolie en twee teentjes knoflook geperst of in stukjes. Wat peper en zout en paprikapoeder erbij.

-- Ondertussen een paar handen verse winterspinazie in de pan erbij en weg laten slinken in een minuutje.

Garnalen, tagliatelle en saus op een bord en smullen maar..
donderdag 1 januari 2015 - 14:41
minouke

Minouke

't is genoteerd, ik ga dat klaar maken. Lijkt me erg lekker en een variant op wat ik klaar maakt met scampis.


Chantal
donderdag 1 januari 2015 - 17:37
\n\n

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).

Hoeveel is 4 + 5? (beveiligingscontrole) *