0 Citroenzout
▼ Ga naar meest recente reactie
Berenice
ik heb onlangs een zakje citroenzout gekregen
daar ze wisten dat ik en nogal pikant en zuurke ben ( in het eten he )
anders ben ik ne zoetekouw (vrienden )
wie heeft daar ervaring bij
:::: salades :: thee:: of andere
grts berenice
zaterdag 8 september 2007 - 19:53
Tekst aangepast
Cetinel
citroenzout zoals je noemt,zijn dat van die kristallekes in een potteke of zakje die je bij de turkse winkel en zo kan kopen(limon tuzu)??
die kan je met water mengen(dosering beetje zelf uitvogelen)en in geval van een acuut citroentekort om het maar eens zo te zeggen,kun je het gebruiken om salade en zo te kruiden...
verder word het ook wel es gebruikt om groenten zuur in te maken
smaak is minder typisch als dat van azijn,maar is ook niet echt als van citroen
in thee zou ik het niet doen,dat geeft totaal geen meerwaarde wat citroen wel doet..
zaterdag 8 september 2007 - 23:31
Printemps
Ik kwam dit ook tegen op het net toen ik op zoek wa naar een recept voor rozenconfituur.
Ook nog gevonden dat je er een aangekalkte waterkoker mee kan ontkalken
mvg lentean
vrijdag 22 mei 2009 - 18:30
Rita1960
@ An, gebruik liever azijn om je waterkoker te ontkalken. Veel goedkoper
grt'n Rita
vrijdag 22 mei 2009 - 21:00
Cetinel
ik gebruik ook azijn,vul de waterkoker met de azijn en laat opkoken(niet boven de damp gaan hangen!!!) dan gaat het het snelst.
en je keuken ruikt dan ook zo lekker
donderdag 4 juni 2009 - 10:56
Kruidwisje
Hier hebben we toch ook wel citroenzout. Een nieuwe product. Vanuit de zoutmolen kruid je er je vissoorten mee............
Vraag gewoon aan de gever wat de intentie was.
Kruidige groetjes, Kruidwisje.
zondag 9 augustus 2009 - 17:42
Rita1960
een gewone citroen uitknijpen voldoet ook op de vis
en dan heb je het zout niet nodig...
groetjes
Rita
zondag 9 augustus 2009 - 19:46
\n\n
Beschikbaar in de webshop..
Voeg een reactie toe