Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
daar ze wisten dat ik en nogal pikant en zuurke ben ( in het eten he )
anders ben ik ne zoetekouw (vrienden )
wie heeft daar ervaring bij
:::: salades :: thee:: of andere
grts berenice
citroenzout zoals je noemt,zijn dat van die kristallekes in een potteke of zakje die je bij de turkse winkel en zo kan kopen(limon tuzu)??
die kan je met water mengen(dosering beetje zelf uitvogelen)en in geval van een acuut citroentekort om het maar eens zo te zeggen,kun je het gebruiken om salade en zo te kruiden...
verder word het ook wel es gebruikt om groenten zuur in te maken
smaak is minder typisch als dat van azijn,maar is ook niet echt als van citroen
in thee zou ik het niet doen,dat geeft totaal geen meerwaarde wat citroen wel doet..
ik gebruik ook azijn,vul de waterkoker met de azijn en laat opkoken(niet boven de damp gaan hangen!!!) dan gaat het het snelst.
en je keuken ruikt dan ook zo lekker