Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Gewoon, in kwartjes snijden, op een bakplaat leggen met beetje olie, zout, look,tijm, oregano en basilicum, hussel ze goed door de kruiden.
Dan in de oven op 80 ° (als ik gehaast ben durf ik het heter te zetten) voor een aantal uren: hangt erg af van de grootte en soort tomaat.
Als jij vindt dat ze er goed uit zien dan kan je ze eruit halen, laten afkoelen en in een potje bewaren dat je bijvult met lekkere olijfolie zodat de tomaatjes onder staan.
Giet die olie zeker naderhand niet weg, hij is erg lekker bij wokgerechtjes ofzo of om een stukje vlees in te bakken of stukje vis of voor een dressing...
Veel succes!
Groetjes
Ann